1109

[1109][bsummary]

TRAFFICKING

[A21][twocolumns]

THE A21 CAMPAIGN

[Α21][bleft]

Η Αποστολή μας - Είμαστε εδώ για να καταργήσουμε την αδικία στον 21ο αιώνα.


Η Αποστολή μας - Είμαστε εδώ για να καταργήσουμε την αδικία στον 21ο αιώνα.

ΠΡΟΛΗΨΗ

Μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση προλαμβάνουμε την εμπορία ανθρώπων. Σε σχολεία, ορφανοτροφεία, και πανεπιστήμια, έχουμε δημιουργήσει παρουσιάσεις και πρόγραμμα μαθημάτων για να εκπαιδεύσουμε ενδεχόμενα θύματα εμπορίας ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο, οι νέοι εξοπλίζονται με στρατηγικές ώστε να μην γίνουν θύματα στο μέλλον.

Επίσης πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε την πρόληψη, εκπαιδεύοντας όσους δεν είναι απαραίτητα θύματα, αλλά είναι προμηθευτές στο ανθρώπινο δουλεμπόριο. Είτε μέσα από τις εξορμήσεις μας στους δρόμους ή την ενημέρωση στα πανεπιστήμια, οι παρουσιάσεις πρόληψης σε έξι διαφορετικές χώρες έχουν στόχο να αποτρέψουν την εμπορία ανθρώπων μέσω της ενημέρωσης προτού ακόμη ξεκινήσει.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προστατεύουμε αυτούς που είναι θύματα εμπορίας ανθρώπων προμηθεύοντας ξενώνα και σπίτι μετάβασης. Οι εγκαταστάσεις μας είναι ασφαλείς, ώστε τα θύματά μας να νιώθουν ότι μπορούν να ζήσουν ελεύθερα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα διασωθέντα θύματα να αποκτήσουν ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον, και να στηρίξουμε τα πρώτα βήματά τους αφότου φύγουν από την φροντίδα μας.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ

Ασκούμε δίωξη στους διακινητές και ενδυναμώνουμε το νομικό καθεστώς σχετικά με την εμπορία ανθρώπων. Παρέχουμε επίσης νομική καθοδήγηση σε κάθε θύμα που βρίσκεται στη φροντίδα μας, όπως και εκπροσώπηση στο δικαστήριο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία, άλλες υπηρεσίες, και μέλη της κοινωνίας για να αντιμετωπίσουμε βασικές ανάγκες των διασωθέντων θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε κάθε προσπάθεια κατά της εμπορίας ανθρώπων, ώστε μαζί να δούμε την αδικία να καταργείται.

Επικοινωνία
ΕΛΛΑΔΑ
A21 Campaign
ΤΘ 10218
ΤΚ 54110
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +302310537690
Fax: +2310534769
Email: info@a21.gr

Αναδημοσίευση από: A21.gr





"Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε την αδικία είναι να σταθούμε μαζί" -εθελοντής Α21

Μάθε περισσότερα για την πρόληψη και καταπολέμηση του Τράφικινγκ στις ιστοσελίδες:
A21.gr | 1109.gr | stoptrafficking.gr | spottrafficking.grA21.org | trafikingk.blogspot.gr

Διέδωσε το άρθρο στους φίλους σου να ενημερωθούν και αυτοί για την Εμπορία Ανθρώπων!