1109

[1109][bsummary]

TRAFFICKING

[A21][twocolumns]

THE A21 CAMPAIGN

[Α21][bleft]

Υπηρεσίες


Υπηρεσίες

Η Γραμμή 1109 δίνει έμφαση στα θύματα εμπορίας και στην παροχή πληροφοριών, ενώ παράλληλα παρέχει παραπομπές, υλικό, γενικές πληροφορίες και ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση και υποστήριξη στα θέματα εμπορίας ανθρώπων. Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε με τη Γραμμή μας στο 1109 για περισσότερες πληροφορίες.

Αναφορά Πληροφοριών Που Γνωρίζετε

Η Γραμμή 1109 δέχεται αναφορές για πιθανές περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων και προωθεί τις πληροφοριες, όταν αυτό κρίνεται χρήσιμο, στα αστυνομικά τμήματα οργανωμένου εγκλήματος και καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων, και σε αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.

Παραπομπές

Η Γραμμή 1109, μέσα από την εκτενή λίστα επαφών που διατηρεί, διευκολύνει την επικοινωνία διασωθέντων θυμάτων εμπορίας ανθρώπων με αρμόδιους φορείς, που συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες φιλοξενίας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νομικής υποστήριξης και συμβουλευτικής. Η Γραμμή 1109 επίσης ενημερώνει και υποστηρίζει όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ευκαιρίες εθελοντισμού για την κατάργηση της εμπορίας ανθρώπων.

Υλικό & Πληροφορίες

Οι εξειδικευμένοι τηλεφωνητές μας μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σας και να σας παρέχουν υλικό σχετικά με την εμπορία ανθρώπων στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως.

Εκπαίδευση

Η Γραμμή 1109 παρέχει ευκαιρίες ενημέρωσης και εκπαίδευσης με σκοπό να ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική τεχνογνωσία ατόμων, και να ενισχύσει τις τοπικές υποδομές για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων. Ο τελικός στόχος είναι να οδηγήσει στη βελτίωση της συνολικής στάσης της κοινωνίας απέναντι στην εμπορία ανθρώπων.

Αναδημοσίευση από: 1109.gr





"Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε την αδικία είναι να σταθούμε μαζί" -εθελοντής Α21

Μάθε περισσότερα για την πρόληψη και καταπολέμηση του Τράφικινγκ στις ιστοσελίδες:
A21.gr | 1109.gr | stoptrafficking.gr | spottrafficking.grA21.org | trafikingk.blogspot.gr

Διέδωσε το άρθρο στους φίλους σου να ενημερωθούν και αυτοί για την Εμπορία Ανθρώπων!